Academie

 

“Je moet het geheel kennen voor je het deel kunt kennen en het hoogste voor je het laagste werkelijk kunt begrijpen.
Dat is de belofte van de grotere psychologie, die haar tijd afwacht en waarvoor dit armzalige geklungel het veld zal ruimen na op niets te zijn uitgelopen.”

 

Sri Aurobindo

 

Het einde van een Tijdperk
We zijn aan het einde gekomen van het ijzeren tijdperk. Al sinds de tijd van Egypte leven we onder het bewind van een kliek psychopaten die de macht via huwelijkspolitiek en zwarte magie in handen houden, en werken aan een agenda voor wereldoverheersing die we vandaag aan den lijve ondervinden. Maar gelukkig hebben zij niet het laatste woord en bestaat er een groter, allesomvattend evolutionair plan.

Het niveau dat de problemen heeft gecreëerd kan ze simpelweg niet oplossen…
Om tot een volgende stap in onze evolutie te komen, is er sinds halverwege de vorige eeuw een hoger bewustzijn in de aardatmosfeer en materie actief. Deze verhoogde energiefrequentie – welke de Schumann resonantie beïnvloed – brengt alle duisternis aan de oppervlakte, transformeert de kleine groep die in deze shift meekan, en schakelt zowel de heersende orde als de gedegenereerde massa uit. Op die manier wordt deze oorlog beslecht.

Nieuwe leiders; nieuw bewustzijn
De wereld schreeuwt om nieuwe leiders. Leiders die fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel volwassen zijn. Leiders die vanuit een groter vermogen systemen opzetten die recht doen aan het volledige menselijke potentieel. Vanuit het Supramentale Bewustzijn, dat het gehele plaatje ziet: verleden, heden en toekomst in perspectief. En daarmee maakt de oude, uitgeputte wereld plaats voor een nieuwe wereld, waarin systemen de mensheid en de aarde ondersteunen in haar evolutie naar eenheid in diversiteit.

“A LEADER IS ONE WHO KNOWS THE WAY, GOES THE WAY, AND SHOWS THE WAY.”

Bewustzijnstadia
De mens evolueert vanaf de gewone menselijke intelligentie door vier stadia omhoog: het Hogere Mentale, het Verlichte Mentale, het Intuïtieve Mentale, het Boven Mentale met daarboven het Supramentale Bewustzijn of de Supergeest.

            

Basisprincipes academie
Ieder mens is op aarde voor een yogaproces.
Ieder mens is op aarde voor een speciaal doel.
Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen ontwikkelingsritme en manier van leren.

Mensen zijn niet gelijk, er is verschil in bewustzijn.

Het doel van de menselijke evolutie is eenheid in diversiteit.
De Supramentale kennis over de mens en evolutie dient als leidraad voor de realisatie van dit doel.
Als fundament.
De Supramentale kennis dient in de praktijk ervaren, doorleefd en geïntegreerd te worden.
Dan is het geen theorie meer maar een zekerheid dat die kennis de waarheid is.

 

Wij zijn de verandering!
Wil jij een nieuwe leider worden? Voel jij die INNERLIJKE ASPIRATIE? Begin dan vandaag nog aan De Nieuwe Psychologie Academie! Bestel mijn e-book & items en bestudeer ze op jouw moment.

 


 

Studiegroep
De verdere invulling van de academie is op dit moment onder constructie. Ik wil graag een studiegroep opstarten om de leiders van de toekomst bij elkaar te brengen:

Oproep aan de leiders van de toekomst!

Ben jij een nieuwe leider?


  • Deze basisprincipes gelden voor de rijpere zielen die zich gedurende de evolutie hogerop hebben gewerkt en waarvoor de mogelijkheid bestaat (mits zij daaraan hun bewuste medewerking verlenen) om mee te gaan in de huidige evolutionaire transitie.

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?