Academie

 

Het kind draagt in zich een ziel.

Die ziel komt uit de bron en bevat daarom alle kennis in zich.

‘Niets kan het denken onderwezen worden dat niet reeds als potentiële kennis op verborgen wijze aanwezig is in de zich ontvouwende ziel van het schepsel.’

 

Sri Aurobindo

 

De Nieuwe Ouder & Kind Academie gaat uit van het idee dat kinderen niet onderwezen maar ondersteund dienen te worden in hun ontwikkeling. Alles is in essentie al aanwezig! Ieder kind is uniek en heeft aangeboren talenten die slechts tijd en gelegenheid nodig hebben om tot ontplooiing te komen.

Op de academie worden volwassenen begeleid in hun ontwikkeling naar bewust ouderschap en kinderen in het hervinden en/of versterken van het contact met hun Eigen Wijsheid.

 

De Nieuwe Ouder & Kind Cursus
Heb jij het gevoel dat het begeleiden van kinderen anders kan en/of misschien zelfs anders moet? En wil jij weten hoe je in deze systematische wereld je eigen plan trekt? Wat bewust ouderschap inhoudt? Wil jij de juiste kennis & tools aangereikt krijgen en hierin gecoacht worden?

De Nieuwe Ouder & Kind Cursus biedt uitkomst! In deze cursus worden kinderen van 6-12 jaar begeleid in het hervinden en/of versterken van het contact met hun Eigen Wijsheid d.m.v. kindermeditatielessen.
Als volwassenen dragen we meer bagage mee. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om bagage los te laten zodat er rust, ruimte, helderheid en compassie voor in de plaats komt. Je wordt begeleid in je ontwikkeling naar bewust ouderschap zodat je dit op jouw Eigen Wijze handen en voeten kunt geven in de praktijk.