Consulting

Praktijk voor rijpere zielen
De Nieuwe Psychologie heeft een fundamenteel andere kijk op coaching en therapie dan gebruikelijk is omdat de ontwikkeling van onze spirituele dimensie voorbij de persoonlijkheid gaat en tot een geheel nieuw zelf- en wereldbeeld leidt. In dit perspectief dienen al onze relaties en ervaringen, zowel positief als negatief, ter ondersteuning van ons evolutionaire groeiproces.

Psychosomatiek
Ziekten of terugkerende problemen in het leven kunnen symptomen zijn van:

  • trauma’s,
  • levenslessen die we niet herkennen/ negeren,
  • diep onderliggende familiaire patronen.

Of je nu behandeld mét of zonder hulpmiddelen van buitenaf, je kan pas tot ware genezing komen wanneer je tegelijkertijd de onderliggende psycho-emotionele problematiek oplost. Verandering vindt plaats na inzicht: het lichaam reageert op de bewustwording van het “waarom”[i].

Werkwijze & Tarieven
In mijn praktijk ondersteun ik rijpere zielen (van jong tot oud) bij vraagstukken op hun levenspad. Ik onderschrijf de verantwoordelijkheid van ieder mens om vraagstukken en problemen zoveel mogelijk op eigen kracht te boven te komen. Echter, soms hebben we even een richtingaanwijzer nodig en in dit proces kan ik als sparringpartner fungeren.

Individueel
Ben jij intrinsiek gemotiveerd? Wil jij echt moeite doen om verder te komen met één of meerdere vraagstukken in jouw leven? Dan help ik je graag! Onze samenwerking begint met een intakeconsult waarin we uitgebreid oriënteren op jouw situatie. Dit consult duurt 1,5 tot 2 uur. Ik stel vragen, reik kennis aan en geef je handvatten voor mentale, lichamelijke, emotionele en/ of spirituele oefeningen waarmee jij direct aan de slag kunt. Vervolgconsulten kunnen worden ingepland op eigen initiatief en naar gelang daar behoefte aan is. Deze duren gemiddeld 1 uur.

Intakeconsult € 175,- (vast tarief)
Vervolgconsultatie € 125, – (60 min)

Systeemgericht
In gezinssituaties is de oorzaak van een ongewenste situatie vaak moeilijker te doorzien. Er spelen zoveel factoren mee! Neem in dit geval even contact met me op voor het bespreken van de situatie, mogelijkheden en prijzen.

Consulting op mesoniveau
Deze tijd van snelle veranderingen vereist ook een adequate vertaalslag op opvoedkundig-, educatief- en bedrijfsmatig niveau. Oude systemen en structuren werken niet meer en verouderde opvattingen over leren en werken dienen fundamenteel herschreven te worden. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen ontwikkelingsritme en manier van leren. Daarom is geen enkele algemene opvoeding-, leer-, werkstrategie algemeen toepasbaar[ii]. Voor initiatieven met dit uitgangspunt ben ik bereikbaar als consultant/cursusleider.

 

Even overleggen of een afspraak maken? Je kunt mij bellen, mailen of hieronder een berichtje sturen:

Contact formulier

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.