De oorzaak

PSYCHOPATEN/ SATANISTEN REGEREN DE WERELD


The New World Order & One World Religion

THRIVE is een onconventionele documentaire die de sluier opheft over wat er WERKELIJK gaande is in onze wereld door het geld stroomopwaarts te volgen – het blootleggen van de wereldwijde consolidatie van macht in bijna elk aspect van ons leven.

THRIVE is wereldwijd al meer dan 86 miljoen keer bekeken!

De gehele twintigste eeuw is in feite één oorlog. Jacob Frank vormt in 1776 een alliantie met Adam Weishaupt en Meyer Amshel Rothschild genaamd de Orde van de Illuminati (de verlichten). Het doel van deze organisatie was om de religies en machtsstructuren van de wereld te ondermijnen, in een poging een utopisch tijdperk van mondiaal communisme in te luiden, dat ze heimelijk zouden regeren met hun verborgen hand: de Nieuwe Wereldorde. Met behulp van geheime genootschappen, zoals de Tempeliers, Vrijmetselarij, de Club van Rome, de Orde van Malta en de Bilderberggroep, heeft hun agenda zich door de eeuwen heen uitgespeeld. De Illuminati bestuurt de oppositie door een bijna totale controle over de media in de wereld, academische opinieleiders, politici en financiers.

Willem-Alexander von Amsberg is een Knight of Malta. Toen hij tot ridder geslagen werd heeft hij trouw gezworen aan dictator Bergoglio, die ook wel bekend staat als Paus Francis in het Vaticaan. Op bovenstaande foto’s is te zien dat meneer von Amsberg samen met zijn moeder Beatrix zur Lippe-Biesterfeld en zijn echtgenote Maxima Zorrigieta het Knights of Malta logo als broche dragen. Zij zijn lid van dezelfde organisatie als waar Hitler’s NAZI-top toe behoorde.
Bron: volkwordtwakker.nl – pagina is offline gehaald.

Beatrix werkt met Bilderberggroep geheime agenda af.
https://www.ad.nl/buitenland/beatrix-werkt-met-bilderberggroep-geheime-agenda-af~a0fa37ba/

Willem-Alexander en Maxima hebben dezelfde stamvader.
https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/180809/maxima-zorreguieta-achternichtje-van-willem-alexander-en-bernhard.html

Wat hebben het Naziverleden van Prins Bernhard, Project Paperclip, de Argentijnse regio Bariloche en Máxima met elkaar te maken? Welke rol speelde de paus, de Zorreguieta’s en Oranjes in de mensenrechtenschendingen en het witwassen van misdaden, die zowel tijdens de Tweede Wereldoorlog als tijdens de Smerige Oorlog in Argentinië plaatsvonden? Wanneer je in het familieverleden van het koningspaar duikt, kom je in een wereld van intriges, corruptie en satanisch misbruik.
https://www.ellaster.nl/2019/05/26/het-duistere-familieverleden-van-maxima-en-willem-alexander/

Argentina and the Zorreguietas
https://www.martinvrijland.nl/en/archive/everything/argentina-and-the-zorreguietas/

Zo rijk zijn de leden van de Nederlandse koninklijke familie.
https://www.jan-magazine.nl/lifestyle/g34584036/vermogen-nederlandse-koninklijke-familie/

Occulte symbolen zijn overal aanwezig en slim vermomd. Op televisie, in tijdschriften, in bedrijfslogo’s, op overheidsgebouwen, in kerken en zelfs op onze bankbiljetten. Soms subtiel en onderbewust, andere keren provocerend, schreeuwerig en recht voor je neus. Vreemde symbolen en handgebaren die niets betekenen voor de symbool-analfabeet. Maar voor de ingewijden, de illuminati zijn symbolen een belangrijk communicatiemiddel.
https://www.ellaster.nl/2016/08/10/een-introductie-tot-de-occulte-symbolen-van-de-illuminati/

De protocollen van Zion geven het gedachtegoed weer waar de Illuminatie, ook wel bekend als the Deep State en de Cabal (van kabbala(h)) door is geïndoctrineerd.
http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

Zionism is a Jewish political ideology that zealously promotes the existence of Israel as their religious homeland. Since the Balfour declaration in 1917 signed Israel over to Baron de Rothschild, Jewish Zionists have been committing perpetual genocide against the non-Jewish (mostly Muslim) native Palestinians and have all but wiped them out. Nowadays Israel has accumulated incredible financial/political clout, and many have rightly pointed out that modern America and Great Britain act as mere satellites of Israel and Israeli policy.
https://ericdubay.wordpress.com/2018/07/08/the-zionist-jew-world-order

Agenda 21, The Plan To Kill You – David Icke
https://www.bitchute.com/video/EEMWFHH1c2x0/

George H.W. Bush announces the New World Order and Operation Desert Storm on January 16, 1991

Mark Rutte bevestigt de NWO:

Mark Rutte is lid van machtige Vrijmetselaarsloge.
https://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13834:mark-rutte-is-lid-van-machtige-vri

33 en de Vrijmetselarij.
https://www.ellaster.nl/2017/03/17/waarom-behaalde-rutte-overwinning-33-zetels/

         


Wereldleiders verbonden in Satanisch netwerk

Satanische sektes bestaan en zijn verweven met de Illuminati, de koningshuizen, de politieke top en het Vaticaan. Het zijn lokale netwerken die zijn verbonden met een wereldwijd netwerk. Overlevenden die als kind binnen deze netwerken zijn misbruikt, vertellen dat ze de hele wereld over vlogen en in de kastelen en paleizen van de aristocratie op gruwelijke wijze misbruikt zijn.
https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Wat velen intussen beseffen is, dat dit uiterst machtig en destructief misdaadnetwerk actief is binnen de hoogste kringen in tal van landen, daarbij Nederland inbegrepen. Het gaat immers om een nazistische-satanische-sadistische geheime organisatie die bestaat uit ‘de hoge heren in de hoge sferen’… Dus koninklijke leden, ministers, topindustriëlen, magistraten, etc… En in haar laagste regionen doen er onder meer verslaafden en ‘mislukkelingen’ mee. Zoals we de figuur Marc Dutroux en zijn vrouw hebben leren kennen als niets-ontziende schoften op het niveau van de ‘werkmieren’.
https://www.wanttoknow.nl/overige/pedofilie-misbruik/hoge-heren-hoge-sferen-en-het-dutrouxnetwerk-achter-me-aan/

In België verdwenen tussen 1973 en 1995 minstens 43 kinderen die soms later vermoord zijn teruggevonden. Getuige X-1, een jonge vrouw uit Gent, legde in 1996 anoniem zeer gedetailleerde verklaringen af over de moord op drie meisjes: Christine van Hees, Carine Dellaert en Katrien de Cuyper. Ze beschikte over kennis die alleen een ooggetuige zou kunnen hebben. En ze verklaarde dat onder meer Marc Dutroux en Michel Nihoul erbij betrokken zouden zijn. In Zembla komt ze uitgebreid aan het woord over die herinneringen en over de verhoren door de rijkswacht. Zembla laat zien hoe de Belgische justitie, door X-1, over concrete sporen beschikte om de moordzaken te kunnen oplossen. Maar die sporen niet zijn gevolgd. Verder blijkt dat er duidelijke aanwijzingen zijn voor de betrokkenheid van Marc Dutroux en Michel Nihoul. De onderzoekers van destijds vertellen in Zembla hoe hun onderzoek verliep en hoe zij van hogerhand intern steeds meer tegenwerking kregen.

In het tweede deel over de X-Dossiers brengt Zembla een reconstructie van het onderzoek naar de verklaringen van getuige X-1. Ook wordt in deel 2 aandacht besteed aan de verbanden tussen de X-Dossiers en Nederland. Sommige feiten in een derde moordzaak, die van Katrien de Cuyper, zijn in verband te brengen met de Zandvoortse kinderpornozaak.

Behalve Demmink drie hoofdofficieren genoemd in zedenzaak.
https://www.trouw.nl/nieuws/behalve-demmink-drie-hoofdofficieren-genoemd-in-zedenzaak~b73084db/

In de afgelopen decennia zijn in Nederland honderden kinderen misbruikt op scholen en minstens één kinderdagverblijf. Er zijn minimaal 5 basisscholen waar het misbruik plaatsvond. Deze zaken blijken verweven met andere misbruik- en moordzaken. Politie, justitie en de media spelen een cruciale rol om het pedonetwerk te beschermen.
https://www.ellaster.nl/2019/01/04/honderden-kinderen-misbruikt-op-scholen-en-kinderdagverblijven/

Pedofilie was een linkse hobby. In linkse kringen was men in de jaren 1970 en 1980 pro-pedo hoor je vaak. Toch vergeet men vaak de VVD te noemen. Zo pleitte de jongerenafdeling van de VVD, de JOVD, voor de ‘decriminalisering van pedofilie’. De moederpartij VVD steunde een petitie in 1987 om de leeftijdsgrens in de zedenwet te verlagen naar twaalf jaar.
http://www.seksencyclopedie.nl/columns/ca/20160217_VVD.html?fbclid=IwAR0ExuXG4MGwADPFCktRRh4eNGjwSnaG9mCFuil5ifs9z5mjZLzhMWpemfc

Seks met dieren was voor de JOVD geen probleem.
Al in de tijd dat Mark Rutte voorzitter was van de jongerenvereniging van de VVD (1988 – 1991) bleek men in die kringen niet vies te zijn van bestialiteit. Uiteindelijk kwam onder Ruttes opvolger Koen Petersen dit standpunt in het Politieke Kernprogramma 1994-1998 te staan. “We willen de traditionele man-vrouw verhouding doorbreken”, aldus de JOVD-voorzitter.
https://gerard1945.wordpress.com/2020/11/04/seks-met-dieren-was-voor-de-jovd-geen-probleem/

Voorbeeld van gecontroleerde oppositie: Ronald Bernard (als dit zijn echte naam is?) doet een boekje open over het satanische systeem waarin wij leven, ‘the powers that be’ die onder invloed staan van de duistere krachten en kindoffer rituelen. Een indrukwekkend verhaal. Als je hem gaat onderzoeken kom je achter veel belangrijke informatie. Over het ITNJ, het ITCSS en de Blije Bank. Allen fuiken.

Ronald beweert dat hij ‘eruit is gestapt’. Dit is een leugen. Niemand stapt zomaar uit de satanisten club. Luciferianen zweren een bloedeed.
“We zullen altijd boven hun beperkte beleving van de werkelijkheid staan want wij kennen de geheimen van het absolute. Wijzelf zullen altijd met elkaar samenwerken en verbonden blijven door bloed, en geheimhouding. De dood zal volgen wie zijn mond voorbijpraat.”
https://niburu.co/69-artikelen/occult/9818-de-nederlandse-versie-van-de-luceferiaanse-bloedeed

ITNJ – Judicial commission of inquiry into human trafficking and child sex abuse:
The Elite Torture Children & Drink Their Adrenalised Blood
https://www.youtube.com/watch?v=lmILmnnTC10&feature=youtu.be

Recente onthullingen over pedofielenringen van en voor de rijken en machtigen tonen aan dat dit geen geïsoleerde incidenten zijn en deel uitmaken van een systemisch, wereldwijd probleem dat gericht is op weerloze kinderen.
http://humansarefree.com/2017/02/the-global-pedophile-ring-exposed.html?m=0

Pedophiles Rule the World
https://m.youtube.com/watch?v=o1GQehNcZZw&feature=youtu.be

The hidden hand: De wereldoverheersers eindelijk ontmaskerd.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12592:the-hidden-hand-de-wereldoverheersers-eindelijk-ontmaskerd&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

Trump has given the reigns to FEMA
🔹 https://www.bitchute.com/video/Sdc2v0cpkRo4/

Trump: Mobilizing military to ‘rapidly’ distribute coronavirus vaccine when it’s ready
🔹 http://video.foxbusiness.com/v/6156565919001/

Trump is The Swamp
🔹 https://www.bitchute.com/video/wejW4aqvC3qz/

Trump’s Kabbalah ‘Tree of Life’ Award
🔹 https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=jrJW5A7ruLM

Noahide Laws, Kabbalah & the One World Religion
🔹 https://m.youtube.com/watch?v=LDY6Eosh990&feature=youtu.be

Nazism & Zionism – Drumpf
🔹 https://unholyromantyrants.blogspot.com/?m=1

A compilation of information on Donald Trump’s ties to Rothschild.
🔹 https://www.theburningplatform.com/2018/01/23/meet-president-swamp-the-rothschilds-personal-bitch/

Indictment Kathie Johnson
🔹 https://www.politico.com/f/…

16 assault allegations against Donald Trump, recapped
🔹 https://www.pbs.org/…/assault-allegations-donald-trump-reca…

Trump is surrounded by (other) pedophiles and calls his own daughter ‘a piece of ass’
🔹 https://www.palmerreport.com/…/trump-pedo-connection…/18476/

Missing link: De meeste Europese joden zijn afstammelingen van de Chazaren.
https://www.ad.nl/wetenschap/missing-link-gevonden-in-oorsprong-joden~ace33ca5/?referrer=https://www.google.com/

DNA wijzigt joodse geschiedenis.
https://www.trouw.nl/cultuur-media/dna-wijzigt-joodse-geschiedenis~bbb95076/

 

Rothschild created Israël, forcing the British government to sign Balfour declaration:

The Hitler Rothchild connection – Henry Makow
https://www.henrymakow.com/130402.html

You don´t need to be a Jew to be a Zionist. Every supporter of the Talmudic Theocracy Israël is a zionist, regardless his faith.
https://web.archive.org/web/20180814164259/http://www.unique-design.net/library/word/govern/Zionism.html#Zionism

Demograpfic hypocrisy
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=A19oaNXrapE&app=desktop

Even Jews Ask: Is Judaism a Satanic Cult?
https://www.henrymakow.com/lucifers_chosen_people.html

Inside the evils of the Jewish Talmud
https://www.bitchute.com/video/E2yaPhx9W00g/

Thierry Baudet is een teleurstelling voor echte nationalisten.
http://fenixx.org/index.php/2019/09/03/thierry-baudet-is-een-teleurstelling-voor-echte-nationalisten/

Thierry Baudet lijkt een vuige misleider die deelneemt aan de beweging die de volgende Holocaust voorbereidt.
https://www.goedenieuws.nl/vndg/thierry-baudet-en-de-holocaust

Zionistische lobbygroep CIDI faciliteert extreemrechtse haatpropaganda Baudet

 

Thierry Baudet zegt dat Theodor Herzl, grondlegger van het Zionisme en architect van de Joodse staat Israël, een van ‘zijn helden’ is. Op dossier Israël stemt hij zonder uitzondering in het Israëlische belang, zegt hij consequent “ik steun Israël onvoorwaardelijk, punt”, en stelt hij zelfs kamervragen als Nederland zich te kritisch opstelt tegenover Israël. Evengoed roept hij in de Kamer consequent op tot het naargelang beveiligen van joodse instellingen. FVD bestuurslid Olaf Ephraim en persvoorlichter Samuel Jong zijn Joods, Thierry sport in IDF-shirts en ja hij heeft een Joodse verloofde.
https://www.geenstijl.nl/5156587/the-duality-of-man/

Brexit is bedacht door Rockefeller als onderdeel van New World Order strategie.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14814:brexit-is-bedacht-door-rockefeller-als-onderdeel-van-new-world-order-strategie&catid=20:het-complot&Itemid=33

CERN Switzerland Satanic Tunnel Ritual Calling For Lucifer.
https://youtu.be/dZAQNo9bXwI

Vatican Openly Declares Lucifer As God At Catholic Mass.
https://vimeo.com/208196111

Pope admits clerical abuse of nuns including sexual slavery.
https://www.bbc.com/news/world-europe-47134033

Een van de hoogste leiders van de Katholieke Kerk heeft onlangs de uitspraak gedaan, dat seksueel misbruikte kinderen, via de priester (in kwestie..), een ‘spirituele ontmoeting’ met God kunnen beleven.. Het is één van de hoogste leiders van deze kerk in Australië, meneer de aartsbisschop Denis Hart, die deze uitspraak kennelijk zonder te verblikken noch te verblozen, bekend maakte..
https://www.wanttoknow.nl/nieuws/aartsbischip-pedofilie-is-spirituele-ontmoeting-met-god/

Paus viert Satanisch feestje in het Vaticaan.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14808:paus-viert-satanisch-feestje-in-het-vaticaan&catid=69:occult&Itemid=81

The realm of Lucifer, genital mutilation, homo-sodomy, Baphomet, crispr androids, upload into the machine and immortality.
http://www.energyenhancement.org/LUCIFER-BAPHOMET-HOMO-SODOMY…

“Vrijmetselaarij wordt beschouwd als de directe afstammeling of als het overleven van de mysteriën van Isis en Osiris in Egypte” – Robert Freke Gould
https://gramho.com/explore-hashtag/vrijmetselaars

Freemasonry, the devil disguised as the angel of light.
“Alle vrijmetselaars boven de derde graad, of mastergraad, zijn gezworen om de geheimen van een broer onschendbaar te houden, met uitzondering van moord en verraad, tot en met de zevende graad of Royal Arch. In de eed van deze graad zweert de kandidaat, zoals we zullen zien, alle geheimen van metgezel van deze graad te bewaren, moord en verraad niet uitgezonderd. ” (Het karakter, de claims en de praktische werking van de vrijmetselarij door Charles Finney, een ex-metselaar)
http://freemasonry-devil.blogspot.com/2015/

 

John de Mol spil in satanisch media netwerk

De documentaire OUT OF SHADOWS tilt het masker op over hoe de media en Hollywood de massa manipuleren en beheersen met propaganda. Ons doel is om het grote publiek wakker te maken door licht te werpen op hoe we allemaal zijn voorgelogen en gehersenspoeld door een verborgen vijand met een sinistere agenda.
https://www.bitchute.com/video/hiv21otcJWKV/

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?