Ga je mee naar het Nieuwe Tijdperk? – Blogpost 31/05/2020

We staan ​​aan het begin van een nieuw tijdperk. We verschuiven van het tijdperk van het derde chakra, waarin we zowel individueel als collectief omgaan met de aspecten macht en wilskracht (het inherente misbruik van macht en het gebrek aan wilskracht) naar het vierde, het hartchakra dat staat voor liefde, samenwerking en balans.

Veel oude zielen hunkeren naar deze betere wereld en de realiteit van vandaag lijkt misschien hopeloos, maar de duistere krachten zullen worden geëlimineerd door het Supramentale Bewustzijn, dat erg druk bezig is deze wereld en de mensen die ontwaken te transformeren. Het Supramentale Bewustzijn wordt ook wel het Waarheidsbewustzijn genoemd. Het brengt alle duisternis naar de oppervlakte.

Wanneer vindt deze shift plaats?
Wanneer een kritische massa een volledige Supramentale transformatie bereikt. Als resultaat treedt er een honderdste aap-effect op; het energieniveau op aarde neemt toe en elimineert de roofdieren onder ons. Ze worden ziek en sterven uit, zoals vele soorten uitstierven. Zij willen ons doden met 5G (en andere wapens), maar de natuur dood hen d.m.v. de 5de dimensie zeg maar.
Het beloofde land, zoals de bijbel beschrijft, is geen plaats op de kaart (zoals deze idioten geloven), het is het nieuwe tijdperk. En de uitverkoren mensen zijn geen bloedlijnen (zoals deze idioten geloven), maar de volwassen zielen die door de eeuwen heen zijn geëvolueerd en die ook de volgende stap zetten in hun evolutieproces in dit leven.

In elk bewustzijnsstadium hebben we onze voorrechten en onze verantwoordelijkheden. Als je begrijpt dat het evolutionaire proces probeert een nieuwe wereld te creëren, dan zou je jezelf kunnen afvragen:

⭐️ Wat betekent dit voor mij?

⭐️ Dragen mijn acties bij aan deze nieuwe wereld?

⭐️ Volg ik alleen orders op of denk ik voor mezelf?

⭐️ Sta ik open voor nieuwe kennis om mijn bewustzijn te vergroten?

⭐️ Neem ik de stappen die ik moet nemen om te evolueren?

⭐️ Volg ik de tekenen van mijn ziel? Of volg ik de tekenen van mijn ego?

⭐️ Ben ik me bewust van mijn eigen donkere kanten en transformeer ik ze? Of is het altijd iemand anders die moet veranderen?

De tekenen van de ziel zijn niet luid. Ons verstand en ego zijn dat wel en hebben altijd een excuus om in onze comfortzone te blijven. Onze ziel geeft ons subtiele signalen en gevoelens. Kleine vonkjes die ons aanmoedigen om nieuwe paden te bewandelen. Om het onbekende in te gaan. Om te ontdekken en te groeien. Om het juiste te doen en een completere versie van onszelf te worden…

Daarom moeten we stoppen met banen die niet bijdragen aan deze nieuwe wereld.
Daarom moeten we stoppen met verslavingen omdat verslavingen het werk en de wereld van de duistere krachten zijn die ons verhinderen om te evolueren.
Daarom moeten we stoppen met relaties als de niveaus van bewustzijn niet gelijk zijn.
Daarom moeten we het occulte bestuderen, omdat dit de hoogste wetenschap van het Universum is.
En soms moeten we een stap terug nemen van het lesgeven aan anderen, en ons concentreren op ons eigen proces om vooruitgang te boeken.

Wat is je ware levensdoel?
Dit is de belangrijkste vraag en vaak vinden we ons doel in tijden van crisis.

‘Niet alle stormen komen om je leven te verstoren, sommige komen om je pad te verhelderen’

Ik heb veel mensen ontmoet in mijn leven, in alle verschillende bewustzijnsstadia. En ik denk dat de grootste illusie die we in elke fase (opnieuw) tegenkomen, bestaat uit de gedachte dat het prima is om in onze comfortzone te blijven, dat andere mensen dit of dat probleem wel oplossen. We worstelen met een tegenstrijdige natuur. We willen enerzijds vooruitgang, maar tegelijkertijd vergt vooruitgang veel inspanning en we blijven liever in onze comfortzone.
Ook herbergen we dat instinctieve kuddegedrag in ons systeem dat constant op zoek is naar een nieuwe held op de troon. Veel mensen zijn vast komen te zitten in de New Cage-beweging, volledig in de ontkenning van de donkere kanten van het bestaan en leven in de hoop dat God dit Nieuwe Tijdperk op magische wijze, met nieuwe systemen, op een presenteerblaadje aanbiedt. Nou, dat gaat niet gebeuren! Dit systeem moet vallen. Elk onderdeel van dit systeem is ziek en we moeten iets compleet nieuws bouwen. Ik maak waarschijnlijk geen vrienden door dit te zeggen, maar ik doe het toch; “de wereld zit vol met ‘leraren’ maar heeft een ernstig tekort aan krijgers”. Mensen die de kennis in de praktijk brengen.

Om een ​​lang verhaal kort te maken:
Wij zijn verantwoordelijk voor de opbouw van het Nieuwe Tijdperk en het is aan ieder individu of hij/ zij de stappen neemt die nodig zijn voor zijn/ haar proces. Het Nieuwe Tijdperk is er voor de mensen met een geweten en de rest verlaat de planeet.

 

#Eindtijd #Zesde-uitstervingsgolf

Ps. Ik ondersteun geen enkel geloofssysteem. Geen religies, geen New Cage movement, geen statisme.

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?