Ken je iemand die werkzaam is in het onderwijs, de zorgsector/ geestelijke gezondheidszorg? – Blogpost 13/05/2020

De Corona-plandemie heeft ons leven niet verpest, deze crises onthult het onderliggende systeem dat was ontworpen om ons leven te ruïneren.

Ik noem mezelf een Nieuwe Psycholoog omdat de algemene psychologische studies slim zijn uitgedacht om mensen het ‘gezondheidszorg’ systeem in te zuigen en ze daar zo lang mogelijk vast te houden. ‘Een genezen patiënt is een verloren klant’. En ons zorgstelsel is onlosmakelijk verbonden met het schoolsysteem dat kinderen dwingt om de hele dag stil te zitten, wat haaks staat op de natuurlijke aard van een kind. Het schoolsysteem leert ons niet KRITISCH denken, het leert ons WAT we moeten denken. Het is een mindcontrol-programma. Als gevolg hiervan ontwikkelen kinderen (vanzelfsprekend) problemen en vervolgens diagnosticeren onze zogenaamde ‘specialisten’ ze met allerlei verzonnen diagnoses, zodat ze hen medicijnen kunnen verkopen.

Ik zag veel collega’s die hun opleiding en carrière met goede bedoelingen begonnen, maar later order-volgers werden. Hoe meer Ego gewin of financiële winst, hoe sneller men zijn/ haar ziel verkoopt. In elk systeem zien we ditzelfde fenomeen. Mensen weten heel goed dat er dingen gebeuren die niet moreel zijn, maar het ontbreekt hen aan karakter om daar verantwoordelijkheid voor te nemen en ernaar te handelen. De realiteit dat je medewerking verleent aan een zeer destructief systeem dat het leven van mensen vernietigt, is moeilijk onder ogen te zien. En het gevolg, het niet weten hoe je een inkomen moet verdienen als je de baan opzegt, is voor velen genoeg onzekerheid om te blijven ontkennen. Maar nu hebben we een bepaald punt in de tijd bereikt. Een ultimatum.

Dit is je laatste kans om het juiste te doen: ONTSLAG nemen! En ouders: haal je kinderen van school af!

De gevolgen van de bizarre en neurotische gedragscodes die kinderen moeten volgen in verband met de Corona-plandemie zijn ernstig traumatiserend. Kinderen leren dat andere mensen hun vijanden zijn vanwege het zogenaamde besmettingsgevaar, wat een leugen is! Virussen zijn niet via de lucht overdraagbaar dus je kunt niet zomaar een virus ‘oplopen’. We worden bedrogen!
Elke spontane, natuurlijke gedraging wordt nu onderdrukt en zelfs bestraft. Kinderen worden getransformeerd in robots. Verkennen, spontaan gedrag, spelen en fysiek contact zijn van essentieel belang in een gezonde fysieke, mentale, sociale, emotionele en spirituele ontwikkeling. Bangmakerij is de grootste ziekmaker!

De krankzinnige realiteit van vandaag de dag:

Het schoolsysteem is al heel lang heel erg ziek en samen met de politiek en de media is dit het meest effectieve mindcontrol-programma van de staat. Het was nooit bedoeld om ons ons bewustzijn te laten verruimen, maar om ons te onderdrukken. En het gaat steeds een stapje verder…

Zie hier een voorbeeld van hoe het wel moet:

De werkelijke toedracht
De grootste psychopaten gaan het netst gekleed. Als je dit niet beseft, dan ben je zeer naïef. De geschiedenis herhaalt zich, onze grondrechten worden fundamenteel geschonden. Er vindt ernstig machtsmisbruik en zelfs genocide plaats! Bekijk de volgende video over The Killing Nurses of The Third Reich en oordeel zelf:

We staan aan de vooravond van het grootste genocide programma dat de mensheid ooit heeft gekend! De oplossing kan volgens onze ‘wereldleiders’ nog maar uit één hoek komen, een gratis vaccin voor de gehele wereldbevolking. Trump heeft op 14 mei jl. bekend gemaakt dat daarvoor het leger en ‘andere krachten’ gemobiliseerd worden.
De realiteit is dat deze agenda al heel lang loopt en zeer zorgvuldig is voorbereid. En iedereen die deze immorele orders in de praktijk brengt, maakt zich hieraan schuldig! Dit geldt voor alle order-volgers in de breedste zin van het woord. Onderwijzers, zorgverleners, politie-, beveiligings-, ambtenaren/ militairen. Iedereen die dit psychopathische systeem in stand houdt. En het is niet iets dat gaat gebeuren, het gebeurt. De Coronavirus Gestapo haalt de mensen al uit hun huizen!

Als onze ouderen niet sterven aan een injectie dan sterven ze wel aan eenzaamheid. Er worden zelfs bouwhekken geplaatst rondom zorgcentra om te verhinderen dat ouderen contact hebben met hun kinderen.

Ik kan niet geloven dat jullie hier allemaal aan meewerken. Waar zijn jullie in GODSNAAM mee bezig?

Er zijn talloze artsen, verpleeg(st)ers en andere deskundigen die niet aan deze waanzin meewerken en de noodklok luiden. Zie bijvoorbeeld de volgende video: Plandemic – The Movie
(klik hier voor de Nederlandse vertaling)

En de volgende video van de Amerikaanse medicus Andrew Kaufman die voortdurend wordt gecensureerd:
(Waarom wil je censureren als je niets te verbergen hebt?)

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

En bijvoorbeeld deze inspirerende speech van een Duitse huisarts die de noodklok luidt:
(klik hier voor de Nederlandse vertaling)

Vaccins zijn biowapens
Zelf ben ik een overtuigd antivaxxer. Ik heb er alleen maar slechte ervaringen mee. Ik heb er hooikoorts van gekregen, een familielid de ziekte van Guillain Barré (verlammingsverschijnselen):

Ik zie voortdurend mannen in vrouwen veranderen en vrouwen in mannen of in iets ertussenin en aangezien vaccinaties cellijnen van geaborteerde foetussen bevatten, zijn deze onnatuurlijke ontwikkelingen snel te verklaren. Ook heb ik veel kinderen gezien met afwijkingen zoals o.a. autisme waarvan talloze studies het verband met vaccinaties aantonen. In de afgelopen 30 jaar is het aantal gevallen van autisme in de VS exponentieel toegenomen. Van 1 : 10000 naar 1 : 50. Het kindervaccinatieprogramma werd 3 x zo groot. Toeval? Natuurlijk niet. Zie bijvoorbeeld de volgende documentaire: Vaxxed – From Cover-Up To Catatrophe – Documentary

Operation Radiation

Blind believe in authority is the greatest enemy of truth.

Albert Einstein

De werkelijke toedracht van deze Corona-plandemie is een depopulatie-agenda. Dat zijn de agendapunten waar de ‘hoge heren’ over discussiëren tijdens geheime bijeenkomsten zoals o.a. de Bilderbergconferentie. Tijdens de Lockdown is overal 5G geïnstalleerd. 5G masten, ook wel doodtorens genoemd, worden massaal in de brand gestoken door mensen die wakker zijn en het heft in eigen hand nemen. Masten die volgens de autoriteiten zogenaamd ongevaarlijk zijn maar wel moeten worden vermomd als boom.
Wetenschappelijk onderzoek toont de relatie aan tussen 5G netwerken en ‘coronavirus’ gevallen. Wij mensen zijn elektromagnetische wezens en daarom zeer gevoelig voor straling. Al sinds de uitvinding van de radio in 1900 hebben veel mensen last van straling en dit wordt stellig ontkent en in de doofpot gehouden door de heersende orde. In 1900 brak zogenaamd de Spaanse griep uit. In werkelijkheid stierven er miljoenen mensen aan de straling en ze halen nu dezelfde zwendel uit met 5G. Zie hierover de mini documentaire Operation Radiation.

5G is een silent killer. De beste manier om het effect van zo’n mast te testen is door er een keer dichtbij te gaan staan. Ik vermijd ze zoveel mogelijk want ik heb al tot twee keer toe spontaan een bloedneus gekregen toen ik er in de buurt liep. Daarnaast had ik last van hoofdpijn, druk op de oren en misselijkheid. Die straling is echt heel heftig! Ook is het veel warmer in huis.

Dat virussen niet besmettelijk zijn en dat 5G de werkelijke boosdoener is, bevestigd ook holistisch arts Dr. Thomas Cowan:

En Dr. Cameron uit New York luidt de noodklok over patiënten die binnenkomen op zijn Intensive Care unit met medische fenomenen die op geen enkele wijze stroken met het zogenaamde griepachtige coronavirus. Zijn boodschap is helder; er is iets heel anders aan de hand!

 

 

 

 

Tot slot:
De natuur hanteert voor zowel onze fysieke, mentale, emotionele als spirituele ontwikkeling en genezingsprocessen hele nauwkeurige methodes. De hand van de mens daarin doet veel vaker meer kwaad dan goed. Het is geen twee voor twaalf maar twee over twaalf! We moeten openstaan ​​om te leren, af te leren en opnieuw te leren. Onze toekomst ligt in onze eigen handen.

 

Ken jij iemand in die werkzaam is in het onderwijs, de zorgsector/ geestelijke gezondheidszorg? Dan wil ik je vragen om de link van deze brandbrief naar degene te verzenden.

 

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?