Kun jij straks nog met jezelf leven..? – Blogpost 04/02/2021

Kun jij straks nog met jezelf leven als je kind iets vreselijks overhoudt aan de PCR-test?
Kun jij straks nog met jezelf leven als je kind iets vreselijks overhoudt aan het Corona vaccin?
Dat zijn de kernvragen die je als ouder nu voor jezelf moet beantwoorden…

Ik zie mensen druk in de weer met papieren die hen moeten indekken tegen eventuele schade van de test en het vaccin maar dan vraag ik mij af: Wat heb je aan een schadevergoeding als je kind voor het leven is getekend?

Ben je goed op de hoogte van de bijwerkingen van de PCR-test? (link) En het vaccin? Kijk eens naar deze lijst, afkomstig van een presentatie op de site van de Amerikaanse overheid (FDA) (link).

 

 

Dit is de bijsluiter/ ingrediëntenlijst van de Covid vaccinatie:

Kun je straks met jezelf leven als jouw kind iets dergelijks overhoudt aan de test of het vaccin? Of het helemaal niet meer na kan vertellen…

Je hoeft niet te kijken en te wijzen naar de overheid. Je hoeft ook niet te wijzen naar leraren en hulpverleners, dat stadium zijn we allang gepasseerd. Er is er maar één naar wie je moet kijken, en dat ben jijzelf. Jij bent als ouder verantwoordelijk voor jouw kind. Je kunt straks rechtszaken voeren en vingertjes wijzen zover je Ego reikt maar uiteindelijk kom je uit bij jezelf en dan vraag jij je af:

Waar was ik als ouder op dat cruciale moment?

 

Ps. Mijn blog is beschikbaar voor eenieder die er kennis van wil nemen en is vrij om te delen. Op vragen t.a.v. individuele processen geef ik online geen antwoord (meer). Ook niet per email of app. De afgelopen jaren heb ik mijn uiterste best gedaan om op vele manieren klaar te staan voor eenieder die hulp of een richtingaanwijzer nodig had, maar mijn dromen hebben mij laten zien dat ik daar nu mee moet stoppen en werk en privé moet scheiden.

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?