Links

Waar iets eindigt, begint ook iets nieuws…
De corona plandemie heeft onze wereld stil gezet. Achter het oppervlakte toneel is het echter de Supramentale energie die de aarde en de mensheid naar een hoger plan stuwt. We zijn aan het einde gekomen van een tijdperk, de Eindtijd of Sixth Extinction genoemd, en we worden gedwongen om verder te evolueren. Om de realiteit onder ogen te zien en daarnaar te handelen. Om onze oude troep op te ruimen en op een andere basis verder te gaan.

Het systeem is failliet
We kunnen simpelweg niet verder met het bestaande systeem omdat het systeem waarin wij leven Satanisch is. Alle onderdelen zijn ziek; van de media, het onderwijs, de gezondheidszorg tot het gehele ambtelijke apparaat. Alles is corrupt en dat gaan nu steeds meer mensen zien. De feiten spreken voor zich: de mensheid degenereert al sinds de jaren ’70. We worden aantoonbaar zieker, dommer en armer.

Constructieve veranderingen
Onze maatschappij vraagt om constructieve veranderingen. Veranderingen die aansluiten bij onze evolutionaire ontwikkelingen. Welzijn voor economische groei is hierbij het nieuwe uitgangspunt! De mooie en goede helft van de evolutie moet nog beginnen en daarvoor zijn wij zelf verantwoordelijk!

Gedegen onderzoek
Op deze pagina vind je veel informatie. Vernieuwende initiatieven, documentaires, relevante artikelen en onderzoeken. De links zijn hoofdelijk onderverdeeld in drie categorieën:

  1. Het probleem: Degeneratie
  2. De oorzaak: Psychopaten/ Satanisten regeren de wereld
  3. De oplossing: Nieuwe systemen o.b.v. nieuwe kennis

Waarheidsvinding doe je door systematisch vragen te stellen en de 5W1H-methode is hierbij een handig ezelsbruggetje. Je geeft antwoord op de vragen: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe.

Tot slot
Voor de volledigheid wil ik graag benoemen dat ik niet achter alle ideeën/ theorieën sta die de genoemde bronnen aanhangen. Deze lijst is bedoeld om een rode draad zichtbaar te maken.
In je ontwikkeling naar het Supramentale Bewustzijn is het je eigen intuïtie die zich steeds verfijnder ontwikkelt. Het is belangrijk dat je je eigen innerlijke kompas volgt tot je in de waarheid uitmondt.

Schiet jou een nieuw of vernieuwend initiatief te binnen? Stuur dan even een mailtje naar: info@hetnieuwebrein.nl

WIJ ZIJN DE VERANDERING!

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?