Psyops

‘It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.’

Mark Twain

Psychologische operaties (PSYOP) zijn operaties om geselecteerde informatie en indicatoren over te brengen aan het publiek om hun emoties, motieven en objectieve redeneringen te beïnvloeden, en uiteindelijk het gedrag van regeringen, organisaties, groepen en individuen.
Psyops gaan helemaal terug naar de tijd van de Romeinen, Grieken en het oude Egypte. Misleidende boodschappen werden in die tijd o.a. op kleitabletten getekend om zowel vijanden als het eigen volk om de tuin te leiden en sindsdien is deze methode alleen maar verder geperfectioneerd. Het is belangrijk om je te beseffen dat wij geregeerd worden door psychopaten die onze geest al duizenden jaren hebben bestudeerd. Zij weten precies welke reactie wij geven op interventies die zij inzetten en maken dan ook structureel gebruik van de problem, reaction, solution-methode. Ze creëren een probleem, wetende welke reactie daarop komt omdat ze onze denkwijze manipuleren via de politiek, het onder-wijs en de media, om ons vervolgens de oplossing aan te bieden die hun agenda dient.

Één van de meest hardnekkige conditioneringen waarmee we zijn geprogrammeerd is de valse overtuiging dat Nederland een democratie is. Nederland is geen democratie maar een constitutionele monarchie met een parlementair front. Dat weten de meesten niet, aangezien ze dit niet bestudeerd hebben. Stemmen op links, midden of rechts betekent indirect dat men het systeem ondersteunt en de Koning in het zetel houdt. De vertaling van het woord Government = mindcontrol en als je het woord parlementair ontleed en vertaald vanuit het Frans dan vind je daarin de woorden: parle = praten, ment = liegt en tair = zwijgen. Op het wapenschild van de Oranges staat ook niet voor niets ‘Je Mantiendrai’ – het Handhaven van de status quo – wat wil zeggen; het handhaven van de leugen. Alle rijksambtenaren zweren trouw (twee vingers omhoog) aan Baphomet/ Satan ofwel de Leugen.[i]

“Echte verandering begint met het doorprikken van gecontroleerde oppositie en dan het heft zelf in handen nemen.”

   

 

911nwo.com: Een zeer interessante site over de NWO en allerlei inherente thema´s:
Operation 9/11, War On Terror, War Via Finance, New World Order, UN/One World Government, New World Religion, The Controllers, Mind Control/Cults, Directed Energy Weapons/Geoengineering.
https://911nwo.com/?page_id=2267

Nederland is een constitutionele monarchie met een parlementair front.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/grondwet-en-statuut/staatsvorm-nederland

Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaid.
https://www.ninefornews.nl/meer-blanke-dan-zwarte-slaven-hoe-de-geschiedenis-van-de-slavernij-is-verdraaid/

Dit is wat er werkelijk gebeurt met de bosbranden in Californië.
https://niburu.co/37-artikelen/wereld/15516-dit-is-wat-er-werkelijk-gebeurt-met-de-bosbranden-in-californie


Platte aarde
100 Proofs Earth is Not a Globe (Videobook)
https://youtu.be/yxuWukp3la8

   

   

    

   

   

   

   

   


Fake maanlandingen
Overtuigend bewijs dat de maanlandingen nep waren.
Er zijn dan misschien veel mensen die denken dat de maanlandingen in het echt nooit zijn uitgevoerd, maar waarom dat zo is, weten ze meestal niet echt. Daar komt vanaf vandaag verandering in, want eenieder die het hiernavolgende artikel leest, zal nooit meer geloven dat er ooit een NASA astronaut op de maan is geweest.
https://niburu.co/het-complot/10918-overtuigend-bewijs-dat-de-maanlandingen-nep-waren

WikiLeaks released a fake Moon landing! Cut scenes filmed in Nevada desert.


Viruswaanzin
Zowel rechters als advocaten zweren trouw aan de kroon. Datzelfde geldt voor politici. Het is voor velen een moeilijk te accepteren feit dat de democratie zoals wij die nu kennen een farce is. De enige reden dat we er in geloven is doordat politici en media ons in dat geloofssysteem houden. We zijn er van kinds af aan in opgegroeid en mee geprogrammeerd en dus is het een collectieve valse werkelijkheid geworden. De schijn van oppositie (zoals bij demonstraties of politieke oppositie) moet de indruk wekken dat het volk inspraak heeft. Dat heeft u niet. U heeft slechts de schijn van de inspraak. De democratische rechtsstaat zoals u die denkt te kennen is een schijnvertoning.
Elke wet in dit land wordt ondertekend door de koning. Die heeft de macht. Aan hem zweren allen trouw en daarom zal er niets fundamenteel veranderen als het systeem niet fundamenteel op de schop gaat. Demonstraties, rechtszaken en gecontroleerd schijnverzet, bieden u slechts volksvermaak.
“Echte verandering begint met het doorprikken van gecontroleerde oppositie en dan het heft zelf in handen nemen.”
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/demonstratie-21-juni-willem-engel-mordechay-krispijn-jeroen-pols-viruswaanzin-en-wat-gaat-er-nu-gebeuren/

Er klopt iets niet met deze viruswaanzin groep.
https://journaal.net/2020/06/24/er-klopt-iets-niet-met-deze-viruswaanzin-nl-groep/

False Flag aanval Malieveld mislukt.
https://niburu.co/binnenland/15260-false-flag-aanval-malieveld-mislukt

Zondag 28 juni demonstratie Malieveld. Het liefde, geduld en vertrouwen vangnet van Virus Waanzin.
“Het is zaak om nu echt te ontwaken in plaats van dat u in de volgende fuik zwemt.”
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zondag-28-juni-demonstratie-malieveld-het-liefde-geduld-en-vertrouwen-vangnet-van-viruswaanzin/

Je eigen protestgroepje inhuren.
https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/je-eigen-protestgroepje-inhuren/

Pas op voor valse profeten! (– Carl Popper)


Q-Anon
Q van Qabbalah (ook geschreven als Kabbalah, Cabala etc.) is een Joodse esoterische methode, discipline en denkrichting van Satanische aard.

‘Most Jews do not like to admit it, but our God is Lucifer… and we are his chosen people…’

Harold Wallace Rosenthal

Waarom het Q-Anon verhaal totale bullshit is.
https://niburu.co/het-complot/14069-waarom-het-q-anon-verhaal-totale-bullshit-is

Q-Anon is een psyop. De manier waarop het alternatieve publiek wordt misleid is ronduit crimineel.
https://niburu.co/het-complot/15591-cia-insider-ontmaskert-qanon

Q-Anon is a psyop. That doesn’t mean there isn’t any value to be found in it. Take the little breadcrumbs they leave for you, and then leave it be. Putting your faith in Q-Anon or Trump is the same old Hegelian mind game America has been implementing since the days of the founding fathers. 1.) Create the problem. 2.) Offer a solution 3.) Implement the changes they wanted to make from the beginning. Trump is controlled opposition to the establishment, he is controlled opposition to the virus, he is on our side – he is one of us. These thoughts are very comforting, and the truth is rarely very comforting.
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fvqrnk/qanon_is_controlled_opposition_created_to_pacify/

 

Deep State is a distraction hoax. A psychological operation from THE SYSTEM to control the opposition. A distraction from true Kabbalah, occultism, witchcraft, magicians, black and white magic, symbols and satanism. It’s not just “a new therm”. It’s a distraction! There is much more going on than “DEEP STATE”!
Q Anon and everyone else who passes this on is controlled opposition and support the New World order. Consciously or unconsciously.

Q-Anon censuur is onderdeel van de psychologische operatie: 

[i] Deze alinea is grotendeels overgenomen van een review op de site van Martin Vrijland, auteur onbekend.