Satan in het ziekenhuis – de Jerusalema challenge – Blogpost 25/09/2020

🚨De krankzinnigheid is volledig toegeslagen!🚨

Wereldwijd nemen ziekenhuismedewerkers deel aan de zogenaamde ‘Jerusalema challenge’. Het Zuid-Afrikaanse nummer Jerusalema is uitgegroeid tot een ‘symbool van hoop’ in deze zware periode en wordt nu ook gelinkt aan de coronacrisis. Echter, degenen die hun huiswerk goed hebben gedaan, weten dat het hier gaat om een FAKE pandemie. Een valse vlag operatie zoals er zovelen de revue zijn gepasseerd in de geschiedenis. Weliswaar de grootste en meest omvangrijke misleiding allertijden! Corona betekent kroon. De kroon op het werk van de Satanische elite; een agenda voor een totalitair regime waar ruim twee eeuwen aan is gewerkt en welke zich nu in de eindfase bevindt. Numerologisch herbergt het woord corona het getal van het Beest – 666.

“If the Germ Theory were true, no one would be alive to believe it.”

B.J. Palmer, D.C.

Deze zwendel is gebaseerd op de zogenaamde ‘Germ Theorie’ van de leugenaar Louis Pasteur. Voor de duidelijkheid; een virus is niet besmettelijk en is ook niet iets om bang voor te zijn. Virussen zijn de schoonmaakmachines van het lichaam en kunnen niet door de lucht, aerosols of aanraking noch op enig andere natuurlijke wijze in je lichaam terechtkomen. Virussen zijn de lichaamseigen opruimers. Als je dus een virus in je lijf hebt, is dat goed en noodzakelijk. Elke andere wijze om een virus op te lopen is: via voorgaande vaccinaties (design virussen gegroeid op foetuscellen) of via bloedtransfusie. Blijkbaar weten veel ziekenhuismedewerkers niet wat een virus is. Zijn er nog vragen over de kwaliteit van ons ONDER-wijs systeem?
Er is ook een groot deel die het wel weet! Alle mensen in bestuurlijke posities werken hier bewust aan mee. In onderstaande video geeft Jaap van Dissel, de baas van het RIVM dan ook volmondig toe dat de gebruikte PCR test geen bewijs is dat iemand besmet is met SARS-CoV-2. Echter, in de praktijk wordt dit wel door iedereen uitgevoerd en als je ‘positief’ test moet je in quarantaine:

En in de volgende livestreams geven Jaap van Dissel, Hugo de Jonge en Minister van Medische Zorg, ene Tamara van Ark volmondig toe dat mondkapjes geen medische noodzaak dienen maar worden ingezet voor gedragsbeïnvloeding:

Artsen worden namelijk betaald om patiënten met corona te diagnosticeren. Huisartsen krijgen zwijggeld en ziekenhuizen krijgen volgens Judy Mikovitz 13.000 dollar als ze een patiënt het stempel ‘corona’ op weten te plakken en 39.000 dollar als ze deze patiënten vervolgens aan een ventilator leggen, een interventie die fataal kan zijn. En in veel gevallen ook fataal is. Dan moet er toch ergens een belletje gaan rinkelen. Zeker als je weet dat Diederick Gommers, hoofd IC’s patent heeft op ventilatiesystemen (aangevraagd in 2016) en de Nederlandse overheid in een paar weken tijd 100 miljoen euro heeft uitgegeven aan beademingsapparaten. Want dit is wat er werkelijk gaande is in ziekenhuizen. Mensen worden er het hoekje om geholpen!

Orgaanhandel is één van de meest lucratieve markten ter wereld. Waarom denk je dat iedereen zo nodig donor moest worden van de overheid? Organen worden er zelfs uit levende mensen geoogst. Abortussen worden in de hand gewerkt om foetussen voor sinistere doeleinden te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor de transgender agenda. Ziekenhuizen met transgenderzorg afdelingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Iedere vorm van een eigen identiteit of zelfbeschikking wordt ons ontnomen. Om onze ziel te breken. Om een slaafs ras van ons te maken. En ziekenhuismedewerkers werken hier massaal aan mee! Het ziekenhuis is een heel erg gevaarlijke plek waar je heel ver uit de buurt moet blijven op dit moment!

   

All the World’s a Stage
De realiteit is in feite precies tegengesteld aan de programmering die we van kinds af aan hebben ondergaan. De aarde is niet rond maar plat, staat en kerk (dus inclusief het rechtssysteem, het leger en de politie) zijn corrupt (niet alleen nu maar altijd geweest), van school wordt je niet slim maar juist dom, de gezondheidszorg en voedingsindustrie zijn er niet om ons gezond te maken maar om ons te vergiftigen, leraren zijn zelf gemindcontrolled en grote ondernemers en wetenschappers spelen het spelletje bewust mee. Mijn oma boog voor priesters en artsen vroeger. Geen haar op haar hoofd die hun intenties in twijfel trok. En nu worden we wakker en beginnen we in te zien dat zo’n beetje 40% van de mensheid bewust aan deze agenda meewerkt! Daarom zie je nauwelijks mensen in opstand komen. Ze weten er allemaal van! Allemaal toneelspelers met een dubbele agenda. Daarom is het van essentieel belang om zelf gedegen onderzoek te doen naar alles wat er gebeurt. Mensen blijven maar praten over een niet bestaand virus, zogenaamde maatregelen en laten zich meeslepen in de ene na de andere waanzinnige situatie die vanuit de politiek of de media- en entertainment industrie de wereld in wordt geslingerd. De club die aan de touwtjes trekt lacht zich kapot! 😈

Wanneer je gedegen onderzoek doet naar de mensen op bestuurlijke posities kom je elke keer tot dezelfde conclusie. Velen zijn Jood, Zionist en/ of Vrijmetselaar. Allemaal Duivelaanbidders. Op 17 juli jl. gaf Willem Alexander in het RTL nieuws nota bene toe dat corona FAKE-news is.

En de gouden koets is behangen met slavernij afbeeldingen waarover hij aangeeft dat ze de geschiedenis nog NIET willen herschrijven:

Uit de reacties op internet blijkt dat veel mensen denken dat hij een ‘grapje’ maakt. Maar dit is geen grapje, hij laat hier zijn ware gezicht zien! Zijn overheden ooit te vertrouwen gebleken in de geschiedenis? Het woord Government is afgeleid van het Latijnse Guber en Mente, dat Mindcontrol betekent. Presidenten, royals, politici; het zijn meesters in misleiding en ze werken allemaal samen. Ze worden niet gekozen maar geselecteerd. Geen één uitgezonderd. Dus vestig je hoop ook niet op Trump, hij hoort gewoon bij de club. Hij is zelf een Jood/ Zionist. Trump en zijn familie zijn Chabat aanhangers; een Joods-Russische maffia cult die genocide voorstaat.

Het centrum van de New World Order, die we beter een Jew World Order kunnen noemen, bevindt zich in Israël waar Jerusalem de hoofdstad van is. Israël is een nep staat die is ‘gekocht’ door de Rothchilds met als doel een eigen staat voor de Joden te creëren. Het gestolen land van de Palestijnen. Het land waar de Zionistische ideologie op is gebaseerd en waar alle oorlogen om te doen zijn geweest. Aan het ‘beloofde land’ waar de Bijbel over schrijft (het nieuwe tijdperk en de bevrijding uit de slavernij), hebben zij hun eigen draaiing gegeven. Esoterische teksten worden al sinds jaar en dag door deze cult gevormd en vervormd dus het is goed je te beseffen dat er waarheden in de Bijbel staan maar ook leugens. Zij willen het tegenovergestelde van het doel bereiken. Volgens deze Duivelaanbidders moet hier de nieuwe Messias op de troon komen. Lucifer in eigen persoon die de NWO met ijzeren vuist zal regeren.

Wat hebben ze het gehaaid gespeeld door de rol van slachtoffer te spelen. Het plaatsen van een kritische noot bij het Joodse volk is nagenoeg onmogelijk. Je wordt beschuldigd van antisemitisme en zelfs voor het verspreiden van ‘de leugens van degenen die de Holocaust in gang hebben gezet’. Het is echter precies andersom. De geschiedenis die wij hebben geleerd is een leugen. Het zijn juist de Zionisten/ Joden die de Holocaust hebben georganiseerd. En de zieligheidskaart is hun troef!
Kun je Zionisten en Joden over één kam scheren? Nou, je hoeft geen Jood te zijn om een Zionist te zijn. Maar veel Zionisten zijn wel Joods. Het Jodendom is een satanische religie. Ze aanbidden Lucifer en denken allemaal dat wij, de rest van de bevolking, Goyim (menselijk vee) zijn die hen als slaven moeten dienen. Vandaar het gigantische verschil tussen arm en rijk waar tot op de dag van vandaag nog nooit verandering in is gekomen. Volg de geldstromen en zie waar je uitkomt…

Mindcontrol van de wieg tot het graf
Omdat onze wereld en wijzelf het product zijn van evolutionaire krachten, energieën en trillingen, zijn muziek en woorden uiterst krachtige tools om ons te beïnvloeden. Onze geest wordt voortdurend geprogrammeerd. Vaak zonder dat we dit zelf doorhebben. Zelfs de cellen in ons lichaam zijn hier gevoelig voor want die herbergen ook een bewustzijn. Zo kun je mensen de gekste dingen laten doen. Allerlei manipulatietechnieken zoals o.a. politieke correctheid, emotionele chantage, gaslighting, NLP en muziekfrequenties die onze harmonische balans verstoren worden hiervoor ingezet. Je wordt als het ware gehypnotiseerd en op verschillende niveaus geprogrammeerd.

Zie hier een voorbeeld van predictive programming in een optreden van Madonna op het Eurovisie Songfestival in, waar anders, Israël. Madonna is een bekende hogepriesteres van de Illuminati. De occulte boodschappen vliegen je in dit optreden om de oren. Veel zwart en rood. Duistere, priester-achtige figuren met bezeten uitdrukkingen. Madonna draagt een kroon op haar hoofd, een lapje voor één oog dat verwijst naar het alziende oog en ze heeft een kruis op haar borst dat staat voor de dood. Ze zingt: “Niet iedereen gaat mee naar de toekomst”. Dan komen er zwarte varkens in beeld die de witte varkens anaal verkrachten. Dit is een verwijzing naar de immigratie agenda en naar het in hun ogen verwerpelijke Goyim, zoals zij ons zien. De witten veracht en gesodomiseerd. Naar deze show keken 200 miljoen mensen!!! die avond en slechts een enkeling die zich gewaar was van wat zich hier af speelde. Madonna eindigde met de tekst die ook in beeld werd getoond met dikke letters ‘WAKE UP NOW’.

Een ander voorbeeld van predictive programming vond plaats in 2012 tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen. Dit was geen feestelijke openingsshow maar een aankondiging van de grootste valse vlag operatie in de historie. De Corona hoax waar we ons nu in bevinden:

Nog een stap verder is de hedendaagse Jerusalema challenge. Het was echter eerder een challenge voor de elite. Hoe krijgen we miljoenen mensen zo gek om mee te doen? Nou, het is ze gelukt hoor. Het leuke deuntje en de misleidende boodschap van hoop en troost gingen erin als zoete koek! Want dit is dus niet zomaar een dansje. Dit is niet zomaar een muziekje en dit is niet zomaar een tekst. Dit is een occult ritueel. Waarin een Meester wordt aangeroepen. Waarin Jerusalem wordt aangeroepen en waarin om redding wordt gevraagd. Deze woorden en tunes hebben een gigantische kracht die aan de basis liggen van manifestatie. Iedereen die hierin anticipeert, voedt dit plan en onderwerpt zich aan Lucifer. Het deuntje en de tekst blijven zich als een mantra in je systeem herhalen. Zo nestelen valse overtuigingen zich in je systeem. In je onderbewuste geest.

De gehele zorgsector maar ook dansscholen/ sportscholen en andere clubjes doen mee aan deze challenge. De cult noemt deze mensen ‘useful idiots’ omdat ze niet volledig begrijpen wat ze doen maar wel meehelpen om hun Satanische doelstellingen te realiseren. De krankzinnigheid en debiliteit zijn werkelijk niet te stuiten. Het gros van de mensheid is bezeten!

Tot slot
Verschillende bronnen zijn gelinkt in de tekst. Voor een volledige onderbouwing van bovenstaande beweringen verwijs ik ook graag naar hetnieuwebrein.nl/links/, een blog dat ik eerder heb geschreven met de titel; Ken je iemand die werkzaam is in het onderwijs, de zorgsector/ geestelijke gezondheidszorg? en naar; Wat je kunt antwoorden op de Corona vragenlijst van je tandarts of andere instanties.

Dit artikel schreef ik in samenwerking met mijn moeder Jacky Bijkerk. Haar inbreng tillen mijn stukken altijd naar een overtreffende trap! Superteam! Liefs ❤


Lyrics Jerusalema:

O genaamd mos, O genaamd mos
O wanitwa mos, O wanitwa mos

Master Master KG
Master Master KG

O genaamd mos, O genaamd mos
O wanitwa mos, O wanitwa mos
Jeruzalem is mijn thuis
Jerusalema ikhaya lami

Red mij
Ngilondoloze

Hij ging met mij mee
Uhambe nami

Laat me hier niet achter
Zungangishiyi lana
Jeruzalem is mijn thuis
Jerusalema ikhaya lami

Red mij
Ngilondoloze

Hij ging met mij mee
Uhambe nami

Laat me hier niet achter
Zungangishiyi lana
Mijn plaats is hier niet
Ndawo yami ayikho lana

Mijn koninkrijk is niet hier
Mbuso wami awukho lana

Red mij
Ngilondoloze

Kom met me mee
Zuhambe nami
Mijn plaats is hier niet
Ndawo yami ayikho lana

Mijn koninkrijk is niet hier
Mbuso wami awukho lana

Red mij
Ngilondoloze

Kom met me mee
Zuhambe nami
Opslaan opslaan opslaan opslaan
Ngilondoloze ngilondoloze ngilondoloze

Laat me hier niet achter
Zungangishiyi lana
Opslaan opslaan opslaan opslaan
Ngilondoloze ngilondoloze ngilondoloze

Laat me hier niet achter
Zungangishiyi lana
Mijn plaats is hier niet
Ndawo yami ayikho lana

Mijn koninkrijk is niet hier
Mbuso wami awukho lana

Red mij
Ngilondoloze

Kom met me mee
Zuhambe nami
Opslaan opslaan opslaan opslaan
Ngilondoloze ngilondoloze ngilondoloze

Laat me hier niet achter
Zungangishiyi lana
Opslaan opslaan opslaan opslaan
Ngilondoloze ngilondoloze ngilondoloze

Laat me hier niet achter
Zungangishiyi lana