Wie kan ik nog geloven? – Blogpost 27/09/2020

Een vraag die mij vaak wordt gesteld omdat ik schrijf over gecontroleerde oppositie en dat iedereen die toneel krijgt bij de club hoort. Wellicht is het goed om even te verduidelijken dat ik niet beweer dat je niet van hen kunt leren. Juist wel! Ze zijn een essentiële leerschool! En opereren op verschillende niveaus. De één vertelt voor 70% waarheid, de ander voor 80% en sommigen zelf voor 90%. Maar ze hebben ook allen weer een fuik.

De gehele weg draait om de leugen te leren onderscheiden van de waarheid.

Als je progressie wilt maken, is het vooral belangrijk om je bewust te worden van het Stockholm Syndroom. Een blindelings vertrouwen in een persoon of zogenaamd reddingsplan. Of zelfs op een God buiten jezelf. Dit geloof weerhoud je ervan om verantwoording voor je eigen leven te nemen. Om uit te zoeken wat je levensdoel hier op aarde precies is en om een manier te vinden om onafhankelijk te worden van dit failliete systeem dat aan het instorten is. Want dat is precies het beoogde doel van machthebbers en religies! Zolang jij denkt dat de heersende orde alle problemen wel oplost, hebben ze je jou precies waar ze je hebben willen. En sta je als een kind in het leven. Ze doen je de ene mooie belofte na de andere. Maar het zijn sprookjes. Net als Sinterklaas en de Kerstman 😉

Het Universum probeert een volwassen mensheid te creëren. De mensheid evolueert van de adolescentie fase naar volwassenheid. En iedereen die hier niet in mee kan wordt uitgeroeid. We bevinden ons in de Eindtijd ofwel The Sixth Extinction. Dus wat ga je doen?

De tijd om in actie te komen is Nu! Ga bij je eigen ziel te rade, luister naar je intuïtie en onderzoek je vraagtekens. Doe gedegen onderzoek. Gedegen onderzoek kost veel tijd en inspanning. De waarheid willen weten en een comfortabel idee willen geloven zijn twee heel verschillende zaken. De waarheid is vaak verre van comfortabel. En kijk hierbij vooral ook naar jezelf. Omarm je duistere kanten; wordt je bewust van je Ego spelletjes en los je trauma’s op. Dit is nodig om tot een hoger bewustzijn te komen.

De duisternis in jezelf houdt je verbonden met de duisternis in de buitenwereld.

Wordt een oprecht en onafhankelijk mens. Zonder verslavingen. Zonder smoesjes. Zonder opsmuk.

Een wijze dame zei laatst tegen mij: “Ik ben geen ‘volgeling’. Ik heb van velen geleerd en ze toen weer losgelaten.” That’s the way to go!

Liefs ❤

 

SHARE WITH YOUR NETWORK?